Comenzi

Comenzile pot fi efectuate online pe website si pe pagina de Facebook, preluate telefonic sau pe aplicatia WHATSAPP pe numarul 0732955351.

Livrare

Produsele comandate va pot fi livrate la domiciliu in toata tara sau ridicate personal dela sediu :Bucuresti-sector 1 .Livrarile se fac in termen de 3 zile lucratoare , de catre firma decurierat DpD. Costul livrare este de 15 ron . Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. 

Plata

Plata se poate face În sistem ramburs - veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat sau ,Prin bancă - plata prin bancă se face în avans. Fie faceți plata prin depunere la ghișeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiați de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă vă vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opțiuni.

Contacteaza-ne