Politica de confidentialitate :

1. Cine suntem?

Suntem firma ROZANA BOUTIQUE S.R.L., magazin online www.rozana.ro

2. Ce tipuri de date personale colectam?

Orice informatie privind persoana fizica identificata sau idetificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. Site-ul www.rozana.ro are acces la datele personale ale utilizatorilor, o data ce acestia isi dau acordul, bifand casuta corespunzatoare consimtamantului expres: nume, prenume, e-mail, telefon, adresa fizica in cazul persoanelor fizice. Site-ul www.rozana.ro asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului la protectia datelor cu caracter personal, in conformitate cu Regulamentul European cunoscut sub denumirea de GDPR – Regulamentul (UE) 2016/679

3. Cu ce scop folosim datele dvs. personale?

In primul rand, colectam datele pe care in mod voluntar ni le transmiteti pentru a comunica cu dvs., adica pentru pentru a va raspunde la intrebari si solicitari. De asemenea pentru informarea clienţilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizittionate. Cand ne oferiti informatii personale pentru a finaliza o comanda pe site sau pentru a returna o achizitie, sunteti de acord sa colectam si sa prelucram datele si sa le folosim numai pentru acest motiv. Daca nu completati campurile obligatorii, nu vom fi in masura sa raspundem solicitarilor dvs. Daca va cerem informatiile dvs. personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi campaniile de marketing sau cercetare de piata, va vom solicita direct consimtamantul exprimat sau va vom oferi posibilitatea de a refuza.

4. Cine mai are acces la informatiile dvs?

Datele tale sunt folosite de ROZANA BOUTIQUE S.R.L si nu vom distribui niciodată informatiile dvs. cu caracter personal unui tert in alte scopuri decat cele descrise in prezenta Politica. Putem transmite informatiile tale cu caracter personal partenerilor nostri de incredere care sunt în masura sa ofere garantii in legaturacu securitatea si confidentialitatea datelor tale si care proceseaza datele doar in conformitate cu instructiunile noastre. Partenerii nostri sunt in general terti prestatori de servicii cu care colaboram si care activeaza in domenii precum: servicii IT și mentenanta, gazduire baze de date intern si in cadrul UE, servicii de analiza comportamentala (Google Analytics, Facebook), contabilitate si fiscalitate, consultanta si asistenta juridica, marketing, finantare, publicitate, prelucrarea platii, livrare sau alte servicii.

5. Cum pot fi modificate, sterse sau modificate datele dvs. personale?

Datele dvs. cu caracter personal sunt pastrate timp de 10 ani de la ultimul contact cu societatea noastra sau pana in momentul in care va exprimati dorinta de a fi sters din baza de date ROZANA, in masura in care nu exista un temei legal pentru a fi arhivate in continuare. Dacă doriți sa accesati, sa corectati, sa modificati sau sa stergeti informatiile personale pe care le avem despre dvs., va rugam sa trimiteti un mesaj la adresa de e-mail In orice moment puteti sa va exersati drepturile conferite de regulamentul (UE) 2016/679, printre care dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor şi dreptul la restrictionarea prelucrarii.

Contacteaza-ne