Retur

Ne straduim sa va oferim cele mai bune produse, la cele mai mici preturi, insotite de descrieri si poze cat mai relevante, astfel incat sa fiti pe deplin satisfacut de produsele comandate in magazinul nostru. Daca, totusi, doriti sa returnati unele produse, va rugam sa ne instiintati despre intentia dumneavoastra de retur scrieti-ne un email la info@rozana.ro Acest lucru poate fi realizat in conditiile de mai jos:

Conform legii poti returna produsele achizitionate in maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceeasi stare in care au fost livrate), fara urma de uzura a produsului, fara sa fie purtat sau folosit.


Cheltuielile directe de returnare a produsului vor fi suportate de catre noi. Rambursarea banilor dvs. se va face prin transfer bancar in cel mult 15 zile de la data verificarii returului de catre magazinul ROZANA. Produsele pot fi returnate direct la la sediul nostru (Str. Nicolae Titulescu 95 - 103) sau prin intermediul firmei de curierat, exceptand posta romana.


In cazul in care doriti inlocuirea produsului cu un altul existent pe site, va rugam sa precizati . In cazul in care produsul este mai mai scump, veti plati restul sumei in sistem ramburs, la primirea noului colet sau in avans, prin transfer bancar. Daca produsul este mai ieftin, va vom returna banii prin transfer bancar.

In colet va rugam sa adaugati si o hartie pe care sa precizati:

  • Numele Dvs.
  • Motivul returnarii
  • IBAN Cont bancar
  • Nume banca
  • Titular cont

Vom face restituirea banilor in contul dvs. prin transfer bancar in maxim 14 zile de la primirea produselor si a informatiilor necesare transferului (date cont, IBAN, nume banca, nume beneficiar). Nu vor fi restituiti banii cash.

Coletul se va trimite la adresa : Șoseaua Nicolae Titulescu 95-103, București

Contacteaza-ne